
اوقات فراغت تابستان فرصت مناسبی برای بیان علاقه خود به دیگران و یک مناسبت خوب برای یادآوردی به نزدیکترین عزیزانمان است. پس چرا شما نیز مانند بقیه از این موقعیت خوب استفاده نکنید؟ البته ابتدا باید چند راه کار برای تقویت روابط اجتماعی خود بیاموزید!
اصلا مهم نیست که شما این برنامه را برای چه کسی ترتیب می دهید؛ مادر، بهترین دوست یا نامزد شما. تمام روابط بسیار مهم هستند و تمام این روابط می توانند ارتقا پیدا کنند. چرا این ماه را به عنوان نقطه شروع نکنید؟
آنچه در این مقاله میخوانید :
1) پایان دادن به نکات منفی در روابط اجتماعی
به قطع برای تمام روابط نمی توان به یک شکل عمل کرد و به سرعت آن ها را قوی کرد و یا بهبود بخشید پس درگام اول تلاش کنید تا اگر کدورتی در روابط خود دارید آن ها را شناسایی کنید. همیشه به خاطر داشته باشید که روابط اجتماعی ما باید سبب تاثیر های مثبت بر ما باشند در مواقعی بهتر است تا خود را به جای طرف مقابل بگذاریم و از او گذشت کنیم و رابطه مان را به شکلی بسیار قابل توجه سرشار از مهربانی وخوبی کنیم.
نکته مهم تاثیر انکار ناپذیر آن ها بر زندگی ما و حتی بحث بدنی ما است (Fitness) پس چه عالی که این روابط را به شکلی مناسب سرو سامان دهیم.
2) پر انرژی شوید
به عنوان یک شخص بالغ ما فراموش می کنیم که باید کمی هم خوش بگذرانیم و از دیدی دگر آن را اصلا در نطر نمی گیریم و برای آن برنامه ریزی نمی کنیم. به عنوان مثال چه خوب که با دوستانتان کمی هم به شوخی و خنده بگذرانید؛ مثلا به دیدن یک فیلم کمدی بروید یا شهربازی می تواند انتخاب خوب دیگری باشد.
3) علاقه و عشق خود را نشان دهید
به طور مشخص راه کار غالبی برای این مورد وجود ندارد. ممکن است شما مستقیما به شخص مورد نظر بگویید که دوستش دارید یا ممکن است یک کادو برای او بخرید.
به شکلی قابل توجه این طرز بیان بین افراد مختلف متفاوت بوده و هر کس با یک سری از اعمال به آن احساس دلپذیر می رسد ولی نکته آن است که توجه غالب شما بر کسی باشد که دوستش دارید و تلاش کنید تا متوجه شوید او چگونه به این علاقه شما پی خواهد برد ممکن یک جمله کوتاه را درمورد عشق شما به یقین برساند.
باز هم یادآوری می کنیم که روابط شما بر تمام جنبه های زندگی شما تاثیر مستقیم دارد پس تلاش کنید تا این روابط را بهبود بخشید.
4) غذای دورهمی راه کاری برای تقویت روابط اجتماعی
آیا این نکته برای شما مهم است که به اتفاق تمام اعضای خانواده غذا بخورید یا نه مانند غالب مردم متاسفانه به آن بی توجه اید؟ توجه به این که تا حد امکان وعده غذایی را به همراه تمامی اعضای خانواده میل کنید و روابط خود با آن ها را بهبود بخشید نکته مهمی است. ممکن است سرتان بسیار شلوغ باشد اما تمام تلاشتان را بکنید تا زمان مناسبی برای این غذای دورهمی اختصاص دهید.
5) دنبال دوستان قدیمی بروید
علی رغم این تفکر غالب که برای ارتباط دوباره بایک دوست قدیمی دیگر خیلی دیرشده باید بدانید که ارتباط دوباره با این افراد نه تنها دیر و بد است بلکه بسیار بیشتر از حالت عادی به شما کمک می کند. باید در ذهن داشته باشید که شخص مقابل هم مانند شما فکر می کند و منتطر خبر از جانب شماست و جرئت ندارد تا قدم جلو بگذارد. اگر او این توانایی را در خودش نمی بیند شما به دنبالش بروید، مطمن باشید هیچ وقت دیر نسیت.
6) دوستان جدید پیدا کنید
همه ما میدانیم که پیدا کردن دوست جدید چقدر برای یک فرد بالغ سخت است. بدون وجود کلاس های مدسه، فوق برنامه و برنامه های تفریحی که در زمان نواجوانی داشتیم پیدا کردن دوستان جدید و شناختن آن ها تقریبا غیر ممکن است. اما نقطه عطف باز هم آن است که ما مثل هم فکر می کنیم و دوست داریم تا قدم اول را کس دیگری بردارد و ما با او همراه شویم. زمانی را برای شناخت علایق خود اختصاص دهید؛ قطعا افراد زیادی مانند خودتان پیدا خواهید کرد.
7) کنترل دنیای مجازی

بله شاید به این نتیجه رسیده باشید که مشکلات غالبتان در روابط با دیگران شبکه های اجتماعی و این فضای مجازی است. پس تلاش کنید یا آن ها را محدود کنید و یا به کلی با دنیای مجازی خداحافظی کنید!!
با رعایت این 7 راه کار برای تقویت روابط اجتماعی، به مرور زمان شاهد بهبود و تقویت روابط اجتماعی خود و در نتیجه تاثیرات پر دامنه ی آن ها بر زندگی و حتی سلامت و تندرستی خود می شوید!
منبع: www.alive.com
دنیای مجازی که واقعا اجتناب ناپذیره و بعید هستش که کسی بتونه فاصله بگیره از اونا کاملا اما پیشنهاد شخصی خود من این هستش که بهتره برای کنترل این شبکه های اجتماعی از برنامه هایی مثل Toggle استفاده کرد که بشه به وسیله اونا زمان دقیق برای شبکه های اجتماعی رو محاسبه کردش. ممنون امیدوارم پیشنهادم به کار دوستان بیاد
عالی بود
سلام. آیا آموزش هایی به بچه های کوچک هست که در بزرگسالی دچار مشکلات اجتماعی نشن؟
وقتی در پاساژ در حال خرید هستید، به طور رندوم یک نفر را پیدا کنید و به او سلام کنید. این کار به نظر بسیار عجیب و ترسناک است. اما ترسی به دل خود راه ندهید و این کار را ادامه دهید. می توانید با این افراد در هر زمینه ای که دوست دارید حرف بزنید. مثلا بپرسید: «چه لباس قشنگی. از کجا آن را خریده اید؟» یا مثلا اجازه دهید واکنش آنها تعیین کننده موضوع صحبت شما بشود.
من قبلا مشکل کم رویی داشتم ولی خوشبختانه اصلاح کردم. کاری که کردم جلو اینه قدی وایستادم و به خودم نگاه کردم گفتم چه چیزی بافث خجالتت شده؟ تیپت؟ اصلاحش کن.مدل موت؟ اصلاحش کن! چرا اروم حرف میزنی؟ مگه نمیدونی وقتی زیاد اروم حرف بزنی به طرف مقابلت میفهمونی اعتماد به نفست کمه! وقتی حرف میزنی زل بزن تو چهره طرف !بزار اون خجالت بکشه !!هر چند در حد نگاه کردن به نور خورشید سخته ولی اینکارو انجام بده ! خودتو حتی شده تو ذهنت در حد طرف حتی بالاتر از اون بدون!! هرچند انکار زشته ولی واسه محکم شدنت این کارو بکن!! و… خوشبختانه الان خیلی قوی شدم. و اینم بگم هر موقع افسردگیم زیاد میشه باز کمرو میشم! سنمم 28 ساله ! وقتی تدم تو اجتماع باشه رشد میکنه از هر لحاظ ! گوشه گیری ادمو کم رو میکنه.این نظر منه.موفق باشید دوستان.
با سپاس از نظر مفید شما
قطعا تجربیاتی که به اشتراک گذاشتید برای عدهی زیادی از دوستان مفید خواهد بود.
واقعا ممنون
مرسیییی پیشنهادتون عالی بود
سایت خوبی دارید..ممنون
یا خدا خیلی ترسناکه واکنشش
باتشکرازمطالب مفیدتون، من یه مشکلی دارم درجمع یا باکسی مشکل ویا ترسی ندارم که صحبت کنم وحتی با ادمایی که نمیشناسم هم صحبت کردم فقط به جز صحبت های روزمره سلام خوبی وچه خبر وراجب خودفرد نمیدونم چه بحثی بگم که بعد از 15ثانیه روابط گرمون به تندی سرد نشه مشکل من کجایه کلا بعد چند ثانیه میمونه به طرف چی بگم راجب چی صحبت کنم ومایل هم ادمی درون گراهستم
پاسخ شما از طریق پشتیبانی به صورت مفصل ارائه شد.
ممنون از همراهی شما
با سلام.38 سال سن دارم.تو برقرار کردن ارتباط با دیگران خیلی مشکل دارم لطفا کمکم کنید.با تشکر از سایت خودتون و شما که راهکار ارایه مدین
سلام
اگر انتظار دارید خیلی ریشه ای و کامل روی این مشکلات کار بشه، توصیه میکنیم چند جلسه نزد یک روانشناس تشریف ببرید. قطعا بهتون راهکارهای خوبی ارائه میدن. در این بستر و صرفا با چند توصیه نمیشه انتظار خیلی زیادی داشت.
سلام خسته نباشید ببخشید من چند ساله با این مشکل مواجه هستم 25 سالم هست گوشه گیر هستم. (واقعا تنهام حتی در اقوام، یه جورایی از بچگی حسابم نمیکردن.) البته بگم پدرم خیلی سخت گیر بودن و هستن از بچگی من وقتی میرفتم بیرون همش میمود دنبال هی میگفت این دشمنت هست دوست نیست از این حرفا همش منو با ترس مواجه میکرد و یا جلوی خانواده بحثی میشد من اگر بی گناه بودم بازم منو مقصر میدنست. و حتی اینکه همیشه میگه من هیچ کاری نمیتونم بکنم و منو تو جمع دو نفره یا چند نفر خار میکنه که نه نمیتونه همیشه فک میکنه که از پس چیزی بر نمیتونم بیام این چیزا و بیشتر اعصابم خورد میشه. حتی نمیزاره ماشینم بفروشم باهاش کار راه بندازم جوری در واقع اختیار هیچی دستم نیست. اما تا جایی تونستم خودمو کشیدم بالا و تا جایی تونستم با دیگران ارتباط برقرار کردم اما به اون شدت نیست. بگم بیشتر گوشه گیری هام به خاطر پدرم هست که حتی حاضر نیست من خودم تنهایی تا یه شهر دیگه برم مثلا (تهران) و باکسی هم که ارتباط نزدیکی خوبی برقرار میکنم میگه بیشتر بخاطر پولت این چیزا هست ولی دوستایی که من در طول دانشگاه داشتم اصلا اینجوری نبودن واقعا. فک میکنه نمیتونم و یا گول میخورم ولی اینچنین نیست واقعا چون گفتم تونستم اصلاح کنم خودمو کسی حقمو نخوره. الان استرسی بهم وارد شده و ترسی بهم غالب شده نمیتونم توی شهرم یک مغازه بزنم همش میگم چون کسی نمیشناسه منو توجهی نمیکنه.شهرمون کوچیکه ولی با این حال انگار غریبم فک میکنم اگر برم یه شهر دیگه کار راه بندازم بهتر باشه.. ممنونم میشم یک راهنمایی کنید منو که چکار کنم که در اجتماع بهتر بشم لیسانس هم دارم. برم شهر دیگه بهتر هست؟
با تشکر
سلام روزتون بخیر
یک روانکاو بهتر از هرکس دیگه ای تو این شرایط میتونه به شما کمک کنه. بهتون پیشنهاد میکنم برای خودتون هم که شده حتما به یک روانکاو مراجعه کنید.
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم 🙁
امکانش هست من هم به راه حلی که ارائه کردید دسترسی داشته باشم؟
بسیار عالی
از لطفتون سپاسگزارم
سلام من ۱۳ سالمه و جدیدا نمیدونم چرا خجالتی شدم. دوست دارم وارد یک اکیپ دوستانه در مدرسه بشم و اونها هم منو پذیرفتن تقریبا اما باز هم خجالت میکشم برم پیششون و اگه بهمنگن بیا نمیرم. وقتی هممیرم اصلا نمیتونم حرف بزنم و لحنم یجوری میشه و کلا جو سنگین میشه باید چیکار کنم؟