دسته‌بندی کالاها

قرص منیزیم ر ا کی بخوریم؟

نویسنده: پشتیبان سایت
منتشرشده در: 16 بهمن 1403
زمان مطالعه: 6 دقیقه

همه‌ی ما در زندگی روزمره و یا حین انجام تمرینات ورزشی با خستگی و بی‌حالی مواجه شده‌ایم. این خستگی و بی‌حالی می‌تواند به دلیل کمبود منیزیم در بدن رخ دهد. قرص منیزیم گزینه‌ای است که خیلی از متخصصان و مربیان ورزشی برای افزایش سطح انرژی به افراد پیشنهاد می‌کنند. اگر شما نیز علاقه‌مند به کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با قرص منیزیم، اثرات آن و بهترین زمان مصرف این مکمل هستید، با ما همراه باشید...


آنچه که در این مقاله از مجله‌ی ژن سبز به آن خواهیم پرداخت:

  • منیزیم؛ کلیدی برای واکنش‌های آنزیمی در بدن!
  • در چه صورتی به کمبود منیزیم بدن شک کنیم؟!
  • قرص منیزیم را کی بخوریم؟
  • منیزیم؛ پای ثابت تمرینات ورزشی سنگین در بدنسازان

منیزیم؛ کلیدی برای واکنش‌های آنزیمی در بدن!

منیزیم یکی از مواد معدنی و مورد نیاز بدن به شمار رفته که نقش قابل ملاحظه‌ای در واکنش‌های شیمیایی بدن ایفا می‌کند. این ماده، چهارمین ماده معدنی فراوان در بدن بوده و نیمی از آن در استخوان‌ها ذخیره شده است. حدودا 1 درصد از منیزیم کل بدن در خون جریان داشته و به دلیل نقش مهمی که این مقدار اندک در بدن ایفا می‌کند، توجه بسیاری از افراد را به مکمل منیزیم جلب کرده است.
این ماده الکترولیتی مهم که برای عملکرد صحیح عضلات، اعصاب و آنزیم‌هاست، همچنین به عنوان مکملی برای تسکین علائم پیش از قاعدگی مرتبط با تغییرات خلقی استفاده می‌شود.

از مهم‌ترین علائمی که خود را در صورت کمبود منیزیم نمایان می‌کنند میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • پرفشاری خون
  • آریتمی‌های قلبی
  • دیابت
  • پوکی استخوان
  • میگرن 
  • انزال زودرس
  • بی‌خوابی

در چه صورتی به کمبود منیزیم بدن شک کنیم؟!

خستگی‌های مزمن، گرفتگی‌های مکرر عضلات، پوکی استخوان، آریتمی قلب و... همه و همه زنگ هشدارهایی برای کمبود منیزیم در بدن به شمار می‌روند و در صورت مشاهده‌ی هر یک از این علائم در بدن توصیه می‌شود که آن را جدی بگیرید و با نظر پزشک و متخصص مربوطه، از قرص یا مکمل منیزیم استفاده نمایید. برخی از رایج‌ترین موارد مصرف منیزیم عبارتند از:

تصویر فردی که به علت کمبود منیزیم دچار ضعف و بی‌حالی شده است

  • احساس خستگی و بی‌حالی در طول روز: در هر ساعت و هر لحظه، هزاران هزار واکنش شیمیایی در بدن ما در حال وقوع است. انجام این واکنش‌ها بدون حضور آنزیم ها ده و یا صدها برابر به طول می‌انجامد. منیزیم به عنوان کوفاکتور بیش از 300 واکنش شیمیایی در بدن نقش کلیدی‌ای در تامین انرژی سلول‌ها ایفا کرده و کمبود آن علائمی چون خستگی، بی‌حالی، ناتوانی و... را در زندگی روزمره در پی خواهد داشت.

 

  • استرس و سردرد های مزمن: کمبود منیزیم اثرات خود را بر سیستم عصبی از طریق کاهش تولید ناقلین و اختلال در پیام رسانی سلولی نمایان می‌کند.

 

  • اسپاسم و گرفتگی ماهیچه حین تمرینات ورزشی: استفاده از مکمل منیزیم در ورزشکاران به ویژه بدنسازان به امری بسیار رایج تبدیل شده است. این ماده معدنی با تولید ATP در تامین انرژی میوسیت‌ها موثر است. همچنین به عنوان یک الکترولیت مهم در عضله، نقش مهمی در پیشگیری از اسپاسم ایفا می‌کند. 

 

  • پوکی استخوان ناشی از کمبود منیزیم: فقر منیزیم به عنوان یکی از مواد ساختاری در بافت استخوانی می‌تواند خطر ابتلا به پوکی استخوان را افزایش دهد. 

 

  • آریتمی قلبی و اختلالات قلبی و عروقی: از دیگر علائم فقر این ماده معدنی در بدن می‌توان به اختلال در عملکرد بافت قلب و ناهماهنگی در ریتم قلبی اشاره کرد.

قرص منیزیم را کی بخوریم؟

در مصرف قرص منیزیم وقت‌شناس باشید! این جمله شاید در دیدگاه اول خیلی ساده و پیش‌پا افتاده تلقی شود ولی بر کسی پوشیده نیست که مصرف درست و در زمان مناسب هر مکملی باعث افزایش اثربخشی آن در بدن می‌گردد. بهترین زمان مصرف قرص منیزیم به سبک زندگی و نیاز بدن بستگی دارد؛ فلذا بهتر است که برای استفاده از قرص منیزیم نکات زیر را در نظر داشته باشید.

  • توصیه می‌شود که این قرص را همراه با غذا میل نمایید؛ مصرف مکمل منیزیم با غذا موجب افزایش اثرگذاری این ماده و جذب بهتر آن در دستگاه گوارش می‌گردد.

 

  • یک ساعت خاص از روز و همراه یکی از وعده‌های غذایی آن را مصرف کنید؛ توصیه می‌شود که برای اثرگذاری بهتر، قرص منیزیم صبح‌ها و همراه با صبحانه مصرف کنید.

 

  • در صورتی که نیاز به مصرف دوز بالایی از منیزیم دارید، آن را در چند دوز و در طول روز مصرف کنید؛ اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که از کمبود شدید منیزیم رنج می‎برند، و نیاز به مصرف دوز بالایی از این ماده دارند، بهتر است آن را در چند وعده و همراه با غذا میل کنید تا شاهد اثر بیشتر این ماده باشید.

منیزیم؛ پای ثابت تمرینات ورزشی سنگین در بدنسازان:

تصویر فردی که مشغول بلند کردن وزنه در باشگاه بوده و به نقش تاثیر گذار منیزیم بر تامین انرژی حین تمرین اشاره دارد - ژن سبز

کاربرد فراوان و گسترده‌ی منیزیم در بدنسازی بر کسی پوشیده نیست؛ استفاده از مکمل‌های منیزیم به شکل کپسول یا قرص جوشان قبل از تمرینات ورزشی سنگین موجب افزایش استقامت عضلات، تامین انرژی ماهیچه، افزایش طول تمرین و نهایتا ریکاوری بهتر ماهیچه می‌گردد. 

برای استفاده بهینه از مکمل منیزیم، توصیه می‌شود که دوز مناسب را در زمان مناسب و زیر نظر متخصص تغذیه یا مربی خود مصرف کنید. استفاده‌ی منظم از این مکمل می‌تواند باعث بهبود عملکرد ورزشی و دستیابی به اهداف بدن‌سازی در میان‌مدت شود. 

دیدگاه‌ها

مجموع دیدگاه‌ها:

شما هم درباره این کالا دیدگاه ثبت کنید

کاربر گرامی ، جهت درج دیدگاه لطفا با نام کاربری خود وارد شوید .

با ثبت دیدگاه و مشارکت در ارائه توضیحات این کالا، به سایر کاربران در انتخاب کمک کنید

متاسفانه هنوز دیدگاهی برای این محصول ثبت نشده

خانه دسته‌بندی مجوزها حساب‌کاربری